Industrial solutions for
product marking & coding
Industrial solutions for
product marking & coding
Development & manufacture
"Made in Germany"
50 years of experience
in business & industry

Naši proizvodi u oblasti etiketiranja

Najrazličitiji zadaci- individualna rešenja

Automatsko etiketiranje proizvoda

Aplikatori etiketa nanose etikete sa već utisnutim tekstom i koriste se npr. pri etiketiranju sa svih strana, odozdo, odozgo, sa strane ili sa čela proizvoda.

Tiskanje i nanošenje etiketa

Pisač i aplikator etiketa koriste se za automatsko ispisivanje i pozicioniranje etiketa na proizvodima, spoljnoj ambalaži, pakiranjima i paletama. 

Desktop pisač etiketa

Desktop pisači su fleksibilni u primjeni pa se koriste npr. u aplikaciji bar kodova. Zbog njihove veličine moguće ih je vremenski i prostorno raspoređivati. Ovisno od toga kada i gdje je etiketa potrebna određuje se i njihova primjena. Naš veliki izbor desktop pisača omogućava Vam optimalna rješenja u smislu rezolucije, širine, izgleda i količine etiketa, kao i različite opcije, kao što je na primjer RFID opcija.

Etiketiranje paleta

Etiketirke paleta omogućavaju ispis i nanošenje etiketa na robu na paletama. DIN A5 i DIN A4 formati etiketa se precizno pozicioniraju na robu na paletama. Etiketiranje se provodi kontinuirano, sa 2 ili 3 strane prema GS1 standardu, što omogućava brz protok robe.

Termo transfer trake u boji

Termo-transfer trake u boji su folije koje su neophodne za tisak etiketa. Trake u boji su dostupne u najrazličitijim bojama i kvalitetu. Weber isporučuje termo-transfer trake u boji za svaki uobičajeni pisač etiketa ili termo transferni izravni pisač.

Formular za kontakt

Kontaktni

Kontaktni

+49(0)2224-7708-0

Kontakt

Weber Marking Systems GmbH

Maarweg 33

D-53619 Rheinbreitbach, Njemačka