Industrial solutions for
product marking & coding
Industrial solutions for
product marking & coding
Development & manufacture
"Made in Germany"
50 years of experience
in business & industry

Drop-on-Demand Inkjet štampač

Weber Marking Systems je jedini svjetski proizvođač koji istovremeno može da centralno upravlja sa 3 tehnologije štampe, uz pomoć različitih aparata za upravljanje proizvodne linije Markoprint.

Štampanje visokog kvaliteta

Pored glava za pisanje proizvođača HEWLETT PACKARD za sitno kodiranje visoke rezolucije i poznatih TRIDENT za krupno kodiranje, sada se podržavaju i novo razvijene industrijske glave za pisanje proizvođača FUNAI. Windows, High-Speed ili standardni operativni sistemi- sve tri varijante nude različite mogućnosti kombinovanja kako bi se izvršilo visoko kvalitetno upravljanje zahtjevima štampe: brzo, bezkontaktno, na upijajućim i neupijajućim materijalima.

Za više informacija izaberite odgovarajući aparat za upravljanje:

  • High-Speed sustavi: High-Speed sustavi su mali i kompaktni i posjeduju brojne mogućnosti umrežavanja. Ovi sustavi momentalno i precizno vrše tisak na primarnoj i sekundarnoj ambalaži.
  • Windows sistemi: Jednostavna upotreba putem Human Machine interface-a (HMi) dozvoljava dizajniranje izgleda izravno na uređaju. Komforni i pouzdani, ovi sustavi su idealan partner za različite zahtjeve obilježavanja.
  • Standardi sistemi: Standardi sustavi upravljanja su namjenjeni dotiskivanju ambalaža sa obje strane sa visinom tiska od 12,5 do 200 mm. Ovi sustavi, zahvaljujući mogućnosti jednostavne i brze promjene teksta od strane korisnika, nude visoku fleksibilnost i dostupnost u primjeni tokom proizvodnje.

Formular za kontakt

Kontaktni

Kontaktni

+49(0)2224-7708-0

Kontakt

Weber Marking Systems GmbH

Maarweg 33

D-53619 Rheinbreitbach, Njemačka